Nejste přihlášen/a.
Jak opravit popraskaný strop v kuchyni. Strop tvoří betonové PZD v íčkách a právě kolem íček vždy omítka praská. Co to přetahnout lepidlem s perlinkou? Jaké jiné možnosti?
Pokud někdo tvrdí,že toto v kuchyni je kýč,tak už místo rady zbývá poradit,vyměň si seno v hlavě!
JABRAKA
standam, ne že bych milovala kýče, ale to PVC na umakart je praktické a levné. A jinak, každému co se líbí, třeba polystyrenové čtverce na strop. PT /stařenka/
Do kuchyně polyš nedávejte.Dá se použít obyčejný obvaz z lékárničky a stěrkovací hmotu.Ovšem ocel/beton má jinou tepelnou roztažnost a tím pádem na 100% to nebude asi nikdy.
U manželčiných rodičů jsem kdysy tyto popraskané spáry rešil distykem. Pistolí jsem natlačil distyk do spár a mokrým prstem jsem to uhladil poté vylíčil a už to nepraskalo. Musím podotknout že silikonem by to nešlo malba by na něm nedržela.
doplněno 13.02.10 12:40:Napřed jsem spáry špachtlí vyškrábal od staré sádry a podobných vychytávek. Navlhčeným štětcem jsem ty spáry vyčistil.
Opět stejný problém a s Jardou soupeříme.
Zkuste zavěsit SDK strop, cena kompletně za metr 150Kč. (nepočítám barevný nátěr).
Já bych to viděla na tu síťovinu. Oklepat, co se dá a síťovinu do lepidla nalepit, do hladka upravit a pak oštukovat a vymalovat. /A odborníci, neříkejte, že to tak nejde, my to takto doma máme/. PT /stařenka/
doplněno 15.02.10 13:54:Já se tak od srdce směju, věděla jsem Milane, že odpovíte, tak pa, PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.