Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypouštěcí ventil WC JIKA ZETA

Od: oleg odpovědí: 6 změna:

Mám wc jika zeta a potřeboval bych vyměnit vypouštěcí ventil - nemáte někdo toto wc? Lze použít vypouštěcí ventil na uvedeném odkazu? U výrobce jsem našel, že se dělá ještě vyvýšená verze tohoto ventilu, tak nevím, který bude ten pravý. Start/stop tlačítko předpokládám, že se s tímto tlačítkem mohu splachovat i jiným množstvím než dual 3/6 l? Děkuji.

obi.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tady si vyberte jeden nebo druhý typ, po rozkliknutí tam jsou rozměry a porovnejte se stávajícím. Nevíme, jakou máte nádržku, standard nebo zvýšenou...je tam rozdíl "pár"cm alcaplast.cz/...
A splachovat se dá různé množství vody, při vypouštění stlačíte podruhé, když uznáte, že stačí... Ale to jistě znáte...
oleg
hodnocení

Prave, že jsem měl doteď start/stop, takže nemám zkušenosti pouze se systémem "stop"

Oba dva typy jsou START / STOP, vyberte akorát podle výšky nádržky s vodou...

Podívejte na Návod...je to z něho...a podle výšky nadržky koupíte jeden nebo druhý ventil

Vypouštěcí ventil WC JIKA ZETA

hodnocení

0x

Ventil na uvedeném odkazu lze použít. V případě potřeby lze výškově upravit. Doporučuji však dual tlačítko. Pouze jedno zmáčknutí na 3 l nebo 6 l.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]