Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
na youtube jsem našel spoustu návodů, jak nedestruktivně rozebrat napájecí adaptéry, které nemají šroubky.
Otázka pro kutily: čím potom opravené adaptéry zase slepit, aby to drželo, ale aby bylo přitom možné adaptér zase v budoucnu v případě potřeby otevřít?
Děkuji za vaše nápady, či přímo osobní zkušenosti.
Řeším jako rozebíratelné spoje:
- pokud místo, provrtám otvory a (plastové většinou) šrouby skrz plastovesoucastky.cz/...
- stahovací/vázací pásky
Skvělé stránky. Děkuji za odkaz.
Škoda, že jsem tento obchod neznal dřív. Pořád něco kutím a plast používám často. Věčně si nějaké plastové díly vyrábím pracně sám. Ale na těch stránkách mají opravdu široký výběr všeho možného z plastu. Určitě mi to do budoucna ušetří práci. 3D tiskárna by sice problémy vyřešila, ale zase toho nedělám tolik, aby se mi vyplatila.
Ještě jednou ... děkuji za odkaz.
kontaktní jen v několika bodech, nebo stačí jen potřít Toluenem, případně ředidlem 6300, já v něm rozpouštím plast...
Az raz taky divne zalepeny adapter otvori zvedave decko alebo mu spadne na zem a otvori sa, tak to moze skoncit velmi zle. Aj mala strbina, kam sa ta strcit klinec alebo ihla moze lakat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.