Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit, zda by mi někdo nedokázal poradit, protože si už nevím rady. Máme doma plynový kotel a nikdy nebyl žádný problém, jen asi měsíc zpět nám začala blbnout voda. Když jsem šla do sprchy, tak mi normálně tekla horká voda, ale třeba po 5 minutách úplně ledová, bez toho, aniž bych s tím nějak manipulovala pak zase a takhle pořád dokola. Teď se to docela zhoršuje. A teče horká voda třeba jen 2 minuty a pak zase úplně ledová další dvě minuty třeba. Takhle se to pořád střídá a já už nevím, co s tím, protože takhle zbytečně protáčíme moc vody. Byla bych ráda za jakoukoliv radu, nebo i zkušenost pokud někdo má? Budu vám strašně vděčná, vůbec nevím, na koho se s tím obrátit. Napadlo mě, že by to mohlo být i tím, jak je venku zima, ale to se mi nějak nezdá.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tyna*
Přijde mi, že i topení v obýváku a v pracovně netopí tak, jak by mělo. Ale v ostatních místnostech ano.
Teda, to vůbec netuším, jestli se voda ohřívá průtokem nebo má zásobník, nebo spíš nevím, jak to zjistit. A nevím ani, jaké nastavení kotle máme. Bydlíme tu přes půl roku a nikdy předtím jsem zkušenost s kotlem plynovým neměla, takže se v tom absolutně nevyznám, bohužel.
Teda, to vůbec netuším, jestli se voda ohřívá průtokem nebo má zásobník, nebo spíš nevím, jak to zjistit. A nevím ani, jaké nastavení kotle máme. Bydlíme tu přes půl roku a nikdy předtím jsem zkušenost s kotlem plynovým neměla, takže se v tom absolutně nevyznám, bohužel.
tyna*
Teď jsem si to vyhledala na internetu a měli bychom mít kotel se zásobníkem, pokud to chápu dobře.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]