Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, může mi někdo zodpovědět co znamená toto označení skel do plastového okna:4i+/U16a/4+/U16a/4i+ a dále EO4-160ar-FO4-160ar-EO4. Setkal se už někdo s okny ze zasklením s AntiFog skly a pet folií nataženou uprostřed(nejedná se o Heat Mirror folii) udajně to vymyslela firma AGC s nějakými vývojáři a dělá to nějaká firma na Vyškovsku.
Heat Mirror folii se používá desítky let.
sklo je 4mm, rámeček je 16mm, může být nerez, či plast, ar, znamená plyn argon, u lepších oken je krypton, pak je ješte venkovní sklo pokovené.
Co znamenají přesně ostatní písmena, byl položil dotaz přímo AGC, co je velký výrobce skel, nebo ať to podrobně vysvětlí dodavatel oken. Já měl podobná písmena ve sklabě, taky jsem požádal o vysvětlení a sdělili mi, že je to označení skel pro ČR. Ale to bylo před 15 lety u trojskel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.