Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sádrokartonový krov

Od: radek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny ochotné lidičky.Mám dotaz.Budu v podkrový dělat sádrokartony.Potřebuji poradit,jak nejlépe napojit šikmou část stropu s tou rovnou.Tak aby tam v budoucnu nebyly praskliny.Moc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

2x

treba te to bude inspirovat mstanda.rajce.idn/...

radek*
hodnocení

tak tohle je ideální návod,na montáž roštu.Já ale myslel spíš montáž SDK a spárování.

standam*

prvne dej SDK na strop pak na sikminu. SDK od posledniho CD (prisroubovani) nesmi mit presah vice jak 10cm radeji mene.

SDK nejlepe az na doraz a prejet treba Uniflottem od Knaufu nebo jinym tmelem, ktery nevyzaduje pasku na zpevneni.

Nesmi vzniknou krizovy spoj na SDK a roztec sroubu max. 170mm (strop,sikmina)

Hlavne to nedelej dokud nebudes mit parozabranu:)

doplněno 12.02.10 20:45:

nesroubovat SDK k UD!

doplněno 12.02.10 20:47:

uf... roztec montazniho rostu 50mm ne vice.

radek*
hodnocení

A mám hrany těch desek nějakým způsobem upravovat,nebo je k sobě jen přirazím a ten roh pak jen zamažu

standam*

serizni a navlhci, tmel bude lepe drzet a nebude tak propadat. Jakmile tmel zavadne, orizni prebytek spachtli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]