Hezký den, mám poměrně otravný problém. Kdykoliv aoused podemnou vaří, tak proud vzduchu od jeho digestoře mi v bytě přes mou digestoř neskutečně hučí. Zpětnou klapku mám umístěnou hned za digestoří. Jde hluk něják snížit? děkuji.
Jak to máte ukončené na střeše? Dejte nejlépe foto... kolik pater? Ve kterém bydlíte? doplněno 30.01.21 13:55: Taky může mít v háji ložiska, pak to taky hučí... Jak starou má digestoř?
petrlapka
Dobrý den,
děkuji za odpověď. Na střechu se asi nedostanu, ale jedná se o novostavbu, takže by to mělo být podle současných norem. Pater je 8, bydlíme ve 4. Digestoř má určitě v pořádku, je fungl nová. Mám z toho dojem, že když ji zapne, tak vzduch, který od ní letí stoupačkou a nesese přes naše napojení na stoupačku až do naší digestoře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.