Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umývání vlasů pivem?

Od: lada1® odpovědí: 9 změna:

Prý je dobré po umytí vlasů ještě spláchnout pivem?Víte více?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tohle dělala moje teta.
Měla velmi jemné vlasy a pivo slouží jako tužidlo.

hodnocení

0x
Pivo sa údajne používalo namiesto gelu na vlasy, aby držal účes.

vilik*
hodnocení

0x
Asi se o vás někteří chlapi poperou.
A vosy.
hodnocení

Admin mi skomolil jméno měl jsem nastaveno Láďa jsem muž né Lada-systém neumí háčky a čárky...

vilik*
28.01.21 19:46
Vím.
@lada1 aby to bylo více viditelné, můžete si nastavit pohlaví v profilu a budete pak mít modré "®" za přezdívkou ;)

hodnocení

0x
Kdysi jsem dělal modela holičkám a pivo používaly jako tužidlo.

hodnocení

0x

Čím pivo vlasy posiluje?

Je to samozřejmě jeho základními přísadami, což jsou slad a chmel. Ty jsou bohaté na bílkoviny, jež posilují vlasové kutikuly. Pokožka hlavy je tvořena buňkami, které ale přirozeně postupně odumírají. Pokud dojde k poškození pokožky, tyto buňky zatvrdnou, jsou drsné, a tvoří na hlavě nepříjemné stroupky, ze kterých odpadávají lupy. A zasněžená ramena nemá přece nikdo rád! Pivo dokáže tyto buňky významně regenerovat, a tím předchází tvorbě stroupků. Celý článek zde:

bozka.cz/...

joudic*
hodnocení

0x
pivo se pouzivalo jako tuzidlo na ciro, nebo cukrova voda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]