Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dobarvit bunda?

Od: misa2 odpovědí: 6 změna:
Ahoj..omylem si odbarvila kousek bundy drahé bundy s EMP . Nejspíš Savo v práci.
Je to kousek dole . Čím nabarvit?
Kabátek jsem si dala na poličku v práci a bohužel věšak nemám k dispozici.

Jak dobarvit bunda?
Jak dobarvit bunda? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Černou fixou na textil. Už jsem to tak dělala, když mne pocákalo Savo na černých kalhotech. Je to popisovač, co se nevymyje ani nešpiní. Jen ten odstín černé se trochu může lišit. Cena do 15 Kč.

misa2
hodnocení

A nevypere se to?

Trvanlivost záleží na materiálu textilie. Na některých ručníčcích máme jméno dcery z časů, kdy chodila do první třídy. A to je čtvrt století. A Vy ten kabát nebudete vyvařovat ..

hodnocení

2x

Stačí jen zatřít odpovídající fixou a ani nemusí být ta na textil. Když se to vypere, tak znova. Vyzkoušeno.

hodnocení

1x

To by slo zaretusovat barvou na textil. aladine.cz/...

hodnocení

0x

Já bych tam našila pěknou nášivku...nebo stejnou sponu na černé látce ap...prostě nějakou ozdobu. Bundu příště do tašky když nemáte pořádné zázemí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]