Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem topení ,to má termostat a zapojuje se do takové koncovky, která se zapichuje do zásuvky - a je propojená virtuálně s termostatem. Svítí červeně, když je topení vyplé, když běží, tak zeleně.
Značka termostatu Salus RT510TX
Já bych se rád zeptal, ono když to blikne na tu zelenou, tak to problikne přes celou místnost a to jsem to přelepil páskou, dal na to dva ručníky. Co s tim?
- Bylo mi doporučeno, ať to přelepim černou páskou - máte radu jakou, protože všechny smrděj jak .. bůhvíco? Ono, když se to bude vypařovat, tak mít to u topení asi neni nejlepší možnost, beztak. (a já jsem doslova alergickej na všechnu chemii)
Tak se ptám, jak to řešit, či jestli to lze řešit jinak, KROMĚ ZMĚNY TERMOSTATU A VĚTY ZVYKNI SI. Tyhle dva názory mi sem vůbec nepište, nechci je slyšet a nepotřebuji je slyšet. Děkuji.
O variantě změnit termostat mi můžete leda doporučit termostat, který toto problikávání nemá - tedy nedochází k žádnému zobrazování , případně mi můžete doporučit termostat, který nemá žádnou světelnou diodu.
Vážně, unavuje mě reagovat na lidi, kteří problém který já mám nemají a odmítají slyšet, že já ho mám. nepotřebuji slyšet, že ho nemáte, nereagujte na tento dotaz - vy, o kterých nyní mluvím.
Díval jsem se, jak vlastně ten termostat vypadá a je bílý. Takže nejjednodušší a nejlevnější je opravdu ty dvě LED diody přelepit bílou el. páskou třeba touto . Ale jestli smrdí, to fakt netuším, takto jsem ji nikdy netestoval. A nebo mě ještě napadl třeba černý permanentní fix nebo tento popisovač a diody tím zatřít.
Ked niekomu zaplatis, kto sa v tom vyzna, nevidim problem, aby ti tu diodu odpojil.
Ak nezalezi na vzhlade termostatu, tak prekryt kuskom alobalu alebo uzavretou maticou a cele upevnit tavnym lepidlom.
Uzavreta matica je ako bezna matica, sesthran, akurat sa neda skrutka zatocit uplne, pretoze na druhom konci to ma zaoblenu ciapocku = ak dioda trci von, ide to nasadit na diodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.