Nejste přihlášen/a.
V místnosti u stropu mi podél jedné stěny vede několik kabelů. - viz nákres, Nechce se mi je za sekávat do zdi, navíc tam ješte budu časem nějaký přidávat. Tak bych je rád zaklopil sádrokartonem - roh bych zakryl šikminou. šikmina vychází asi 40-50 cm, délka stěny (kabelů) 4 metry.
Jak udělat konstrukci z profilů?
Na boční stěny dám UD profily 40-50 cm. Na ně položím 4metrové CD profily. Ale co mezi ty UD profily, aby se CD na 4 metrech délky neprověsily? Napadá mi dát tam UD, ohnout ho podél stropu a stěny směrem dovnitř a přišroubovat (jak to ohnout a připevnit aby to bylo rovné?) nebo připevnit na šikmé drátové závěsy? Existuje něco lepšího?
Obráceně, místo CD přivrtejte UD na 45° (za vnitřní roh) a do nich na svislo nastrkejte CD. Běžná konstrukce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.