Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva dvířek myčky nádobí

Od: mirkamirka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kupuji si myčku nádobí, ale většina dvířek je bílé barvy, která se mi nehodí. Nabízí prodejci také jiné barvy nebo kde si objednám jinou barvu dvířek na myčku?

Děkuji předem za odpověď. Mirka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jsou i nerezový.

Ovšem jsou i plně vestavěný myčky, kdy se na myčku přidělají dvířka co jsou na skříňkách.

radim42*
hodnocení

0x

Chybí informace, zda si kupujete myčku samostatně stojící nebo vestavnou?

Samostatně stojící jsem viděl max. nerez nebo bílá. U vestavných je to jen o domluvě s kuchyňským studiem nebo truhlářem, který na myčku osadí na dvířka dekor, který si vyberete.

hodnocení

0x
V podstatě můžete mít jakoukoliv barvu a jakýkoliv materiál dvířek.

mirkamirka*
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Myčku chci vestavěnou. Šlo mi hlavně o to zda se ta barva dvířek dá přímo domluvit při koupi myčky s prodejcem nebo kdo mi takovou službu poskytne a kde. Děkuji

Dvířka udělá truhlář, respektive dodavatel kuchyňské linky, ze stejného materiálu a barvy jako je linka.

hodnocení

0x
Vestavěná myčka nemá dvířka kompletní, má se na ně dát deska stejná, jako máte dvířka okolních skříněk. Bez ní nebudou dvířka ani správně fungovat, s hmotností desky se tam totiž počítá a nedržely by správně v otevřené poloze. Alespoň mám takovou zkušenost, nemusí to tak být u všech myček, ale deska tam patří vždy a tu vám udělá truhlář.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]