Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geberit - napouštěcí ventil - nezastaví přítok vody

Od: mio odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, druhým dnem spravuji protékající Gebrit umístěný ve zdi. Dnes se však objevil nový a závažnější problém: napouštěcí ventril se po vzltakem vody zvedne, ale voda stále přitéká. I když ventil zvednu rukou co nejvíce nahoru, voda stále protéká.

Těsnění tam je v pořádku, vše je v pořádku i dle tohoto

videa .

Přesto jednu pochybnost mám: když vezmu vymontované toto , a zkouším s ním hábat, neděje se vůbec nic, co by mělo nějakým způsobem uzavřít průtok. I když sundám těsnění a rozeberu tento díl, nedokážu pochopit čím by se to vše mělo uzavřít.

Prosím o radu, pokud víte. Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

3x
Za deset let jsem měnil zmíněnou část už 3x. Ta guma se protrhne. Geberit je možná pěkný na pohled ale co jsem si ho do RD nechal dát, nadával jsem od prvního roku.

hodnocení

2x

Pokud jste vse slozil zpet, vycistil a znova napousteci ventil nefunguje, tak zbyva koupit a namontovat novy kus. S Geberitem problem nebyva, obcas resime, ze proteka. Vycistime komplet nadrzku a jede.

asiemil
hodnocení

0x

Dělá to ta jakoby už utahaná gumová membrána. Nás je v domácnosti 5 a splachujeme deštovkou,tak jsem jí už dvakrát měnil za 10let. Škoda že nejde koupit samostatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]