Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osobni tělesná váha hmotnosti

Od: julis odpovědí: 5 změna:

Dobry vecer,

Prosim o radu, ktera vaha telesne hmotnosti vazi presne. Moc Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Moderní digitální váhy měří za pár stovek s přesností zhruba nejmenšího dílku, tedy váha s rozlišením 100 g má i cca 100gramovou přesnost.

Tedy určitě ne jednotky procent, spíše jejich desetiny.

hodnocení

3x
Váha která měří Přesně prostě neexistuje

joudic*
hodnocení

2x
digitalni a na rovnem povrchu, a na uplne krivem a houpajicim je odchylka jen 200g. Zas tak bych ty vahy ale nezral.. to, ze jste porad vyzrany/a poznate dost dobre i bez vahy, svlecete se v koupelne a zdrhnou i vsechy rybenky. Nehlede na to, ze telo neni robot a vaha se pokazde meni, ikdyz na sobe makate,... docela uspesne hubnu a vcera jsem mel jen vodovou zelnacku, kde je nula kalorii a mam ted o kilo vic, myslite ze ta ranni vaha o necem vypovida a mel bych dnes pit jen vodu? Dulezity je jen trend.

hodnocení

0x

Vlastně jenom některé lékařské v ordinaci u lékaře. Všechny domácí jsou komerční a mají nějakou toleranci, řádově jednotky %, takže přesně neváží.

Taky je otázka, čemu říkáš "váží přesně". Je to +/- 1g nebo +/- 1 kg? Nebo dokonce +/- 5kg?

hodnocení

0x
Ono se to dost blbě zjišťuje, když to nemůžete hned porovnat s nějakou profi lékařskou váhou :) jídlo, pití, záchod, oblečení, pocení, člověk každou chvíli váží trochu jinak.
Ale pro zjištění "kolik vážím" bude dostačující jakákoliv digitální váha z obchodu. Mám teď nějakou diagnostickou z Lidlu za pět stovek, věřím tomu +- 0,5 kg a bohatě mi to stačí.
Hlavně je důležité mít ji na rovném a tvrdém povrchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]