Nejste přihlášen/a.
Zdravim, rád bych se zeptal, Mám špinavé plotýnky. Rád bych se zeptal,
1) ta špína na některých fotkách je jenom zašlá? Na těch fotkách, kde není jakoby "zhuštěná", že by šla sloupnout, jako na jedné té fotce?
2) jak to odstranim, aniž bych to poškrábal, či jak se k těm plotýnkám mám chovat, aniž bych je poškodil?
Čim odstranit rez z boku?
Ideálně ne ocet, smrdí mi strašně. Koupil jsem nějakou chemii na grilly i právě plotýnky, která funguje skvěle ale je to chemka, a jenom dejchat ty výpary je hrůza, takže to moc nechci v kuchyni používat.
To je tak,smalt je daleko tvrdsi nez ocel,tedy ne nejaka extremni nastrojovka.Na fotu je videt,ze necistota je z velke casti prave na smaltu,to bys tim plastakem suroval do smrti.Na to na smaltu bude fungovat soda,lepe louh,na jeho zaklade se prodavaji cistise ne pripecenosti.Ja bych ten smalt oskrabal nejakou kovovou skrabkou a dokoncil piskem na nadobi!
Třeba tady se můžete inspirovat. Ale myslím, že když nechcete ocet, bez chemie se neobejdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.