Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,plánujeme koupi nového dvojlůžka,měli jsme 7let,levnou postel čalounění je měkké,apod.Můžete mi poradit kvalitní postel a matrace?,!DÍKY J
Asi před 15ti lety mi začaly hrozné problémy s páteří. Byla jsem vždycky trošku delší, než bylo zvykem a vstát z postele, která je téměř u země, bylo nesmírně bolestivé. Závistivě jsem koukala na postele v amerických filmech a výška nemocniční postele, to byl můj sen!Nikdo mi ji nechtěl udělat, ale nakonec se toho ujali v Jeseníku, kde je, tuším dodnes, studio dobrého spaní. A tam mi udělali postel z masivu 60 cm vysokou + cca15 cm matrace, 150 širokou, čelo do oblouku (na oporu polštáře při čtení) a bez čela v nohách, které opticky ubírá prostor a když se člověk o ně párkrát vzepře, postel vrže.
Do toho mi udělali dřevěný rošt a nějakou spešl tvrdší matraci 20cm vysokou, se snímatelným potahem. Potah je velice světlý bez vzoru, protože ten pak prosvítá prostěradlem a to pak vypadá jako špinavé.
Celé to je skvělé, jen to má jedinou nevýhodu, špatně se manipuluje s tou velikou matrací při výměně prostěradla.
Jsem nesmírně šťastná, že jsem tu postel chtěla tak vysokou. Vstává se z ní báječně a u země bývá větší zima. Mám na tom peřovou štepdeku 2x2m
Máme rok zkušenost s matracemi Dřevočál, postele máme sice z lamina, ale festovní a hlavně nevržou.A hlavně postel musí vzdušnit a kolovat vzduch, takže žádné šuplíky pod postel atd.Čalouněné postele jsou akorát lapače prachu a roztočů.Dnes je výběr matrací, hlavně tvrdosti. A já preferuji prací potah, ale to mají už dnes také skoro všechny.Matraci si člověk nekupuje na rok, takže je to potřeba dobře zvážit.A není vždy nejdražší, nejlepší...
My už 10 let spokojeně spíme na matracích a roštech ze Studia zdravého spaní. To co jsme si pořídili je jejich patent a jmenuje se systém Valty. Kromě toho mají i jiné matrace a další věci co se týče spaní. Můžete si u nich koupit i postel nebo celou ložnici. Zde máte odkaz, najdete tam vše potřebné.
Já velice ráda navštěvuji IKEA, vždy jsem si vybrala. Jsou tam velmi ochotní a postele i matraci si můžete vyzkoušet. Prohlédněte si virtuální katalog: PT /stařenka/
Na to je těžká odpověď.
Záleží co preferujete, tvrdou matraci- měkkou
rošt nastavitelný, či pevný, elektricky ovládaný,
postel- dřevěnou, kovovou, čalouněnou.
Záleží kolik financí chcete do toho vložit.
Nejlepší odpověď najdete na studio zdravého spánku a podobné weby.
Dnes je takový ohromný výběr, že si určitě podle svého každý vybere.
Radit Vám podle sebe to je dosti těžké. Ale dobře vyberte, ať máte krásný spánek.
jelikož je v modě rošt asi vám ho každý doporučí.No já rozhodně po zkušenostech s ním ne.Měla jsem rošty polohovací cca 10 000ks. Nesrovnatelně lépe s nám spí na dřevěných celoplošných plotnách a kvalitní matraci na míru a váhu( nejsme otylci). Doporučila bych u nás Dům spánku Brno, nebo Ustohal matrace.je to sice o dost dražší než Ikea a td. ale rozdíl za to stojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.