Nejste přihlášen/a.
Lze nějak využít staré CDéčka cca 200 kusů a staré videokazety cca 150 kusů než je vyhodím?
Tady máš spoustu tipů na využití cédéček, co se videokazet týče, netuším... Ale kdybys nějaký videokazety ještě chtěl, myslím, že bych ti jich mohl dalších ca. 150 darovat
lifehack.org/...
Já jsem měl svých cca 300 CD zdigitalizovaných, tak jsem se rozhodl nelpět na majetku a věnoval jsem je místní hospůdce s takovým snem, že se tam někde u zdi vystaví a lidé si vždy vyberou, co se bude hrát. (Měl jsem vše očíslované a zaevidované, dodal jsem i seznamy). Sbírka byla během týdne prohrabána spoluobčany co se mnou chodí na pivko, a rozebrána částečně. Pochopitelně především kousky, co by právě hrály, když se sejde víc různě založených lidí. To co tam zbylo, je spíš do určité nálady nebo pro určité nátury, no prostě nevhodné pro pouštění větší společnosti (tomu se to líbí, druhým dvěma ne a tak). Rvalo mi to srdce, bral jsem to prostě jako celek. Ale co. Lepší než to (u mě ne vyhodit) nechat ve sklepě aby to zabíralo místo. Všechno to objemné a těžké mám stejně na disku v počítači a dnes se to celé vejde do telefonu včetně naskenovaných obalů. Alespň to třeba, byť částečně, udělalo radost, i když někteří, co se na to vrhli prostě jen hrabali, že je to zadarmo a pochybuju, že to dnes ještě mají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.