Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velké rostliny v interiéru. Líbí se vám? Máte nějaké?

Od: kunka odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, moc se mi líbí v interiérech velké zelené rostliny. V domě máme dostatek prostoru i světla. Máme minimum nábytku, žádné zbytečné předměty, prostě minimalismus, ale "kytky" bych ráda nějaké pořídila, klidně exotické. Poradili byste mi, které jsou hezké, vhodné a nechcípnou po čtvrt roce? Máte nějaké a líbí se vám to? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Měli jsme veliké difenbachie ale jak přišly děti tak se kytky ocitly v nemilosti protože jsou hodně jedovaté. V obýváku je nahradila konopná palma ale postupem času si zvykla na venčení na dvoře a na slunci narostla do rozměrů které už obýváku nesvědčí. Dva roky jsem se snažil listy stahovat aby nezabírala tolik místa ale pak jsem se dočetl že je mrazuvzdorná do -20 tak teď už třetí rok zimuje v kůlně a přemýšlíme o tom že ji přesadíme do volné půdy. Domů už bych z velkých kytek pustil akorát tak benjamína. Ten se dá stříhat když bude překážet.
kunka
hodnocení

Ta konopná palma je moc hezká. V obýváku máme vysoký strop, tak třeba by se jí tam dařilo. Díky za tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]