Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení půdní,vnitřní stěny.

Od: lojzazlojzova odpovědí: 5 změna:

Zdravím, mám asi 40 let starý RD. V patře jsou dvě místnosti, štíty jsou zděné (asi 60cm), ale boční stěny jsou na nezateplenou půdu. Mají 25cm ve složení: místnost / / prkenná stěna(asi) / / 10cm trámy (90-60cm od sebe) mezi nimy nic / / hobra 3cm potřená omítkou / / 3cm polystyrenu / / nezateplená půda.

Chci to zateplit, mám dát vatu na to co tam je nebo desky hobry s polystyrenem oddělat a dát už aji vatu mezi trámy?

Děkuji za reakce.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Řekl bych,že i mezi trámy musí přijít izolace,pak zakrýt trámy a na to parozábranu. Poté zpět desky.

Jaká je krytina střechy a má střecha pobití?

standam*
hodnocení

0x

pridej na nezateplenou pudu polystyren a z mistnosti dej parozabranu.

nejlepe vsak rozhodit predelat slozeni na

Smer mistnost - puda

1. SDK apod.

2. Parozabrana

3. izolace pred tramky a mezi tramky (nebo mezi a za tramky)

lojzazlojzova
hodnocení

Podbití nemá, rovnou krytina.

hodnocení

0x

asi dochází k nedorozumění,

nepochopil jsem složení zdi, šít 60 cm? stěny 25cm

nemáte fotku

chcete to kvalitně, nebo jen předtírat zateplení?

lojzazlojzova
hodnocení

Ano je to tak, přízemí je normálně zděné, ale to sou dvě místností v patře, sedlová střecha. Foto dodám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]