Nejste přihlášen/a.
Renovujeme v rod.domku kuchyň. Chci se zeptat,když chceme odsávat páru z vaření, je lepší udělat díru do zdi a odsávat páru ven, nebo ta vnitřní recyklace? Vnuk tvrdí, že je lepší to odvádět dírou ven. Abych pravdu řekla, nikde na baráku jsem neviděla komínek od odsavače par. Můžete mi k tomu někdo sdělit informace a zkušenosti? Děkuji.
Vnitřní recyklace smradů a vůní z vaření nemá smysl, jen si je vrátíš zpět do bytu. Řešením by mohly být filtry s aktivním uhlím, ty je ale nutné občas regenerovat a je to dost drahé. Většinou se páry odsávají do centrální odsávací šachty, někdy to jde i do větracího otvoru zabudovaného špajzu. V ostatních případech raději tu díru přes venkovní zeď s průchodkou spádovanou ven.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.