Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám takový pro mne nepochopitelný problém. Při puštění teplé vody na pákové baterii mi NĚKDY neteče třeba pár sekund teplá voda. Někdy to neudělá vůbec někdy je to vteřina někdy třeba 10 vteřin. Potom to normálně začne téct. Zdá se, že častěji je to po delší době, třeba ráno když se přes noc voda nepouštěla. Mám elektrický bojler. Předem dík za nápady.
nebylo by lépe vždy počkat na odpověď , než se snažit a tazatel nic? To je dotaz inteligentak jak noha...
Omlouvám se, že jsem nějakou dobu nereagoval, ale čekal jsem že dostanu mailové upozornění na reakci, které nepřišlo a já na položený dotaz trošku zapomněl...
Ano, napsal jsem to ne zcela přesně - teplá voda neteče vůbec, ne že by tekla místo ní studená (na to bych se samozřejmě neptal...)
Bojler je tlakový a dělají to všechny baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.