Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uvolnit 1 tyč z konzoly?

Od: alena350® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosim, poradí mi někdo?

Potřebuji dát dolů/uvolnit jednu tyč z ...konzoly? Chci na tu tyč přímo nasunout závěs. Myslím tu vzdálenější od okna.

Nebyla jsem u montáže, takže vůbec netuším, jak to aspoň na jednom konci uvolnit.
Vyfotila jsem detail.

Děkuji.

Jak uvolnit 1 tyč z konzoly?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Je tam vidět nějaký šroubek, možná imbusák, ten musíte povolit a tyč půjde vyndat (zdvihnout). Povolit samozřejmě na obou koncích.

jezevec*

Přesně. Pátrej tam, kam ukazuje šipka...

Jak uvolnit 1 tyč z konzoly? #2

hodnocení

Skvělá rada, tyč je dole (netrvalo mi to tak dlouho!), dokonce jsem našla přesně takový imbusak! Huraaaaa! Body přiděleny, děkuji.

Není zač, rádo se stalo.

hodnocení

0x
Je tam obyčejný vrut do dřeva, stačí trochu vyšroubovat a zadní tyč zvednout oboustranně... A po zavěšení závěsu opět zajistit vruty; použijte správný "šroubovací" bit, šroubovák, s největší pravděpodobností křížový, odhadují na č. 1...takže imbus... Všude jsem viděl jen vrut
hop®

Vruty jsou v dřevěných konzolích, tohle vypadá docela kovově...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]