Dobrý den, nutně potřebuji koupit několik papíru formátu A2, do pondělí. Proto mě zajima, zda jsou papírnictví zavřená? Někde slyším, že ano, někde, že ne... Děkuji
1. Pokud papírnictví je výdejna zásilek zpravidla prodává.
2. Většina větších má internetové obchody a ihned vydávají. Zrovna dnes v neděli ráno jsem objednal v UniHobby Hodonín a již si mohu vyzvedávat mezi 8 a 20 hodinou. Uzpůsobili se.
Tak nevím, jak to mají které kraje, okresy a prodejci v nich, ale z mojí zkušenosti se žárovky normálně koupit dají, nejenom v Kauflandu, kde mimochodem zapáskované nejsou.
hep
Mrkněte se, žárovky zapáskované nejsou. U nás teda nebyly.
JJ, zavřená. Má to logiku . Dcera jde zítra na talentovky, škola od 18.12. zavřená, pozvánku na přijímačky jsem z nich doloval 3 týdny a ejhle, potřebujeme tuš. Jasně, šlo to objednat přes internet, akorát by to jaksi nestihlo dorazit. Takže klasika, sežeň, kde chceš, mít musíš, nezájem. Neseženete ani čtvrtku.
Např. v obchodě "Zažeň nudu" je otevřeno pro emailové objednávky. Výdejna. Nebo zkuste poptat na FB jestli někdo ve vašem městě nemá doma tuš. Lidi jsou v této blbé době tak nějak na sebe hodnější a snaží se navzájem si pomáhat.. ☺
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.