Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nenechával někdo z Vás v nedávné době řezat něco z lamina či surových DTD desek? Jde mi o přibližnou cenu, případně rozmezí kolik může stát "rozřezat" na formáty cca 2-3 tabule 2070*2800. Něco jsem našel a vyšlo by to i s matrošem na cca 3500,-Kč. Je to málo, či moc? Díky.
Pozrite si atvyn.edrevotrieska.sk/... aj bez registracie vam to zrata ceny. Ich koncept je, platite len za stvorak materialu a specialne operacie (CNC freza, paskovanie), inak nezalezi na pocte rezov.
Platil som tusim 13 eur / m2 za bielu a 18 - 22 eur / m2 za drevo dekor. Hrubka 18mm, vyrobca Egger. Urcite aj v CR maju firmy takyto online konfigurator, staci guglit.
Já budu řešit problém. Jak jsem v souvislosti s touhle otázkou zjistil, naše nářezové centrum v podstatě zkrachovalo - provoz ukončen. Nejbližší další mám 35km a neprodaj mi půl desky. Jedině celou. Místní truhláři nejsou až tak drahý, ale když vidím, co s profi vybavením dokážou odvést za práci, tak si to radši nechám jen naformátovat a olepit a zbytek udělám sám. Jestli mě něco nebaví, tak někomu 3x vracet práci k předělání.
K dotazu: Za 3 desky uvedeného formátu je to nějak málo, deska uvedeného formátu tl. 18 dle mého přijde okolo 1200, bylo by to tedy jen za materiál? Co jsem koukal, tak u nás je nový trend - paušál za rozřezání desky (cca 500 Kč), nezávisle na počtu a délce řezů a na rozměru desky. Úplně tomu nerozumím, zřejmě jsou nové mašiny tak rychlé, že nejdražší je příprava a manipulace s deskou?
Zdravím, desky bych sehnal za něco kolem 700,-Kč tabule, což je velice dobré. Co ale nevím, zda mě s tím někdo vezme, když materiál nebude jejich. Řezy budou jen pravoúhlé, všechno ostatní si udělám. V garáži by s celou deskou byl problém, tak to nechám jinému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.