Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nářez DTD desek (lamino) - cena?

Od: trtr odpovědí: 10 změna:

Zdravím, nenechával někdo z Vás v nedávné době řezat něco z lamina či surových DTD desek? Jde mi o přibližnou cenu, případně rozmezí kolik může stát "rozřezat" na formáty cca 2-3 tabule 2070*2800. Něco jsem našel a vyšlo by to i s matrošem na cca 3500,-Kč. Je to málo, či moc? Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pozrite si atvyn.edrevotrieska.sk/... aj bez registracie vam to zrata ceny. Ich koncept je, platite len za stvorak materialu a specialne operacie (CNC freza, paskovanie), inak nezalezi na pocte rezov.

Platil som tusim 13 eur / m2 za bielu a 18 - 22 eur / m2 za drevo dekor. Hrubka 18mm, vyrobca Egger. Urcite aj v CR maju firmy takyto online konfigurator, staci guglit.

hodnocení

2x

Je to akorát, páč nikdo nevíme, co si dáte nařezat a koli řezů.

Osobně to nechávám řezat UNIHOBY, mám to za rohem. nemusíte brát zbytek desky. Někdy firmy prodají celou desku i se zbytky.

hodnocení

2x

V Hornbachu, kam chodím pravidelně řezat mají DTD 19 mm za 139 Kč/ m2 a celou desku za 395 Kč. Tam řežou jen z jejich materiálu. Ale v OBI s tím obštrukce nedělají, za řez zaplatíte 50 Kč. Takže si spočítejte, jestli se vám to vyplatí z vlastního materiálu. Dle mého názoru nikoliv.

hodnocení

0x

Nelze odpovědět. Cena materiálu se může lišit čtyřnásobně podle typu. Ale pravděpodobně to není předražené.

trtr
hodnocení

Zdravím, byla by to klasika 19mm surová DTD deska.

hodnocení

0x
Byl jsi se podívat v nějaké truhlárně v okolí? Pro ně to většinou není sebemenší problém.

Já budu řešit problém. Jak jsem v souvislosti s touhle otázkou zjistil, naše nářezové centrum v podstatě zkrachovalo - provoz ukončen. Nejbližší další mám 35km a neprodaj mi půl desky. Jedině celou. Místní truhláři nejsou až tak drahý, ale když vidím, co s profi vybavením dokážou odvést za práci, tak si to radši nechám jen naformátovat a olepit a zbytek udělám sám. Jestli mě něco nebaví, tak někomu 3x vracet práci k předělání.

K dotazu: Za 3 desky uvedeného formátu je to nějak málo, deska uvedeného formátu tl. 18 dle mého přijde okolo 1200, bylo by to tedy jen za materiál? Co jsem koukal, tak u nás je nový trend - paušál za rozřezání desky (cca 500 Kč), nezávisle na počtu a délce řezů a na rozměru desky. Úplně tomu nerozumím, zřejmě jsou nové mašiny tak rychlé, že nejdražší je příprava a manipulace s deskou?

trtr
hodnocení

Zdravím, desky bych sehnal za něco kolem 700,-Kč tabule, což je velice dobré. Co ale nevím, zda mě s tím někdo vezme, když materiál nebude jejich. Řezy budou jen pravoúhlé, všechno ostatní si udělám. V garáži by s celou deskou byl problém, tak to nechám jinému.

Tak to je dotaz na konkrétního řemeslníka. Naše uzavřené nářezové centrum s tím nedělalo problémy. Akorát ceny byly dvojí - z jejich a z dovezeného materiálu. Když měl člověk doma půl desky od nich, přivezl materiál a doklad o koupi a bylo to zas za nižší cenu.

trtr
hodnocení

Zdravím, děkuji všem. Zkusím to pořádně poptat a pak dám kdyžtak vědět, jak to dopadlo.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]