Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřízení dveří

Od: lukas874 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, prosím o radu jak seřídit plastové dveře...

Bohužel mi nejde seřídit tato mezera z fotek, je to vrchní část dveří která nepřiléhá a tímto místem táhne...

když zkouším rovnost dveří dle vodováhy je vše naprosto v rovině a nikde není nic vidět žádná chyba...

Když seřídím zámečky na druhé straně dveří tak musím zatlačit aby se dveře zacvakly a dveře tesnili o malinko lépe...

Bohužel jsem bezradný... prosím víte někdo jak s tímto problémem zatočit?

Seřízení dveří
Seřízení dveří #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to od kliky nebo od pantů?

lukas854
Je to strana u kliky...a video jsem koukal a podle toho co jsem našel je potřeba nějaký speciální klíč ale stejně bych takovou mezeru nedorovnal... Tohle musí někdo prostě umět vysvětlit urco to bude nějaká maličkost co ty dveře vyrovná ale nejsem schopen to rozluštit jak je srovnat...

seřídit protikus ke střelce nejde?

lukas854
Když seřídím tak to zmenší mezeru ale musím o to více zatlačit na dveře u těchto strelek které mají západky aby dveře byly zavřené lépe, nevím už co s tím je nepochopitelné že vodováha neukáže kde je chyba prostě tohle je rébus

Někdy pomůže malinko zvětšit mezeru u pantů ,mohl by se tím upravit i tlak na střelce

lukas854
To je právě také oříšek .. upravit to urco půjde zespodu je klasický inbus pro seřízení výšky dveře a z horní strany je tento speciální plastový šroub a s ním mi nejde otočit a nevím proč...
Seřízení dveří #3

hodnocení

0x
Jestli jsou to vchodové dveře, nepomůže toto video?

hodnocení

0x

Možná, že jen klika nedovírá. To by znamenalo klika mírně našikmo a ne na svislo. Pak pomůže prostříknout zavírací mechanismus po obvodě WD sprayem. Poté by klika měla být nasvislo a dveře by měly dovřít *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]