Dobrý den, chci si pořídit kavovar, ale nemohu se rozhodnout kterou značku.Krups,Philips,Siemens...nebo nějakou jinou? Ktera je dle vašich zkušeností nejlepší? Možná by se mi líbil tento Krups 890C10 Ale nevim, raději bych si ještě přečetla Vaše názory a zkušenosti . Moc děkuji
Delonghi, jednoznacne. Ciste protoze jsou poskladane z dilu, ktere jdou za rozumnou cenu sehnat a vymenit. U Krupsu budete mit uvnitr bazmek zataveny v plastu a az se poroucha, budete ho moct tak akorat vyhodit. Pripadne zvazte jeste Saeco, osobne bych bral SM 5470/10. A zvazte, jestli potrebujete peneni mleka na latte a capuccino. Pokud ne, tak klidne kupte DeLonghi ECAM 22.110 B. Udela uplne stejne kafe jako 3x drazsi kavovar, vse je jen o tom, co do toho nasypete.
Kamarád i otec mají Krups - oba stejný model - Krups EA81P070 ESSENTIAL. Není to úplně špatný. Ale můžu říct, že z našeho kávovaru je to kafe prostě lepší. Kupovali jsme ho už před asi třemi lety a fakt je to bomba. Nastavit se na něm dá snad úplně všechno, sám si řekne, když něco potřebuje (odvápnění, průplach jednotky atd.), hlavně má KERAMICKEJ mlejnek a za celou tu dobu s ním nebyl jedinej problém. Je to Saeco Talea Ring plus a věř mi, že ty prachy za to rozhodně stojí... cerstvakava.cz/...
Děkuji, Krups teda ne. latte a capuccino, tedy aby uměl mléčnou pěnu určitě ano. A co si myslíte o značce Nivona?
re4zon
Nivona netusim. Ja v tom nedelam, ale znamy ano. Dostal jsem prednasku pred rokem, kdyz jsem porizoval pro sebe. Doporucoval jeste Jura, ale jsou drazsi.
Dobrý večer. U nás jedině DeLonghi. I starší Ecam ( i Ecam 550 )je boží a po mnoha letech častého používaní stále skvěle šlape. Systém napěnování mléka je samočistící, jen podržíte tlačítko pro čištění. Je komplet v češtině, sám si řekne kdy mu co dochází nebo kdy potřebuje odvápnit. Má tlačítka pro cappucino, udělá i skvělé latte. Mleko v nádobce můžete rovnou dát do lednice. Nastavíte si sami vše, na co si jen vzpomenete.
Mame doma 3 roky Krupse. Je v cestine, o vse si sam rekne, zatim funguje dobre.( denne 8 kav). Ale dnes, kdybych porizoval, tak uz jedine DeLonghi. Je daleko tichsi, maji to proste cele lepe vymakane.
No já nevím, máme teď od Vánoc nahoře zmíněný DeLonghi ECAM 22.110 B, ale že by mi přišel nějaký tichý, to říct nemůžu. Už jsem viděl rozhodně tišší modely. Ale zase nečekám zázraky, je to jeden z nejlevnějších, co se dá sehnat.
petrovic
Se zenou doma mame toho Krupse s autamatickym kapucinem. Kdyz mele zrna je to opravdu dost hlucne, moji rodice maji DeLonghi a pripada mi, ze je proste daleko vic tichsi. Kdyz sedime venku a zena vari kafe, tak mlynek kavovaru krupse slysim pres otevrene okno az ven do pergoly. Ale muze to byt ciste subjektivni nazor. Ja priste uz taky DeLonghi
re4zon
Delonghi je kus od kusu u tech levnejsich modelu. Pouzivam dva a kazdy je jinak hlucny. A taky to dost zalezi na nastaveni hrubosti mleti, i rozdil jednoho stupne udela dvojnasobny rozdil v hlucnosti.
petrovic
Jo, to je dost mozne. Az takovy, spis zadny profik pres kavovary nejsem. My mame toho krupse nastaveneho na nejjemnejsi mleti. Ale celkovou chut kavy dle me dela hlavne jaka je pouzita kava. Zrna musi byt krasne hnede, polomatne. Jak jsou vic tmavsi a leskle, vim, ze jsou preprazene a mastne. Pak to dela solidni binec v kavovaru a mlynku.
Jojo, teď mám odzkoušenou kávu tak akorát, kterou jsem předtím dělal i v moka konvičce. Středně hnědá, polomatná. Navíc nijak moc drahá. Ještě jsem ale dostal nějakou drahou kávu a je to úplně černé a leskne se to jak z leštičky. Káva z toho taky naprosto černá a chuť nic moc.
Bezva přístroj. Před měsícem jsem odvápňovala a nějak mi to nešlo. Pořád svítila kontrolka, že je přístroj nevyčištěný. Nakonec jsem musela odvápnění provést 2x a bylo hotovo.
Ale jak jsem si nebyla jistá, co s tím, koukala jsem na záruční a pozáruční opravnu. Tam psali, že si pro přístroj pošlou auto, jen je třeba jej dobře zabalit a po opravě sami dovezou domů zpět a na jejich náklady. Službu jsem naštěstí nevyužila, ale jsou slušní a vstřícní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.