Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení ve středočeském kraji, Kladno, Dobříš, Příbram

Od: dando* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím o radu/zkušenosti... Bydlím v Praze (v pronájmu), kde i pracuji a zvažuji koupit si vlastní byt, ale v Praze je to cenově nereálné. Uvažuji tedy nad středočeským krajem - Kladno, Dobříš, Příbram... Máte někdo zkušenost s bydlením v těchto městech, kde to je nejlepší a tak. Děkuji všem za rady, tipy, názory.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zirafka
hodnocení

2x
Já bydlím v Příbrami a hodně doporučuju.
Na to že je to město tak se tady dá najít moc pěkná příroda,jsou tu domy i byty za mě za přijatelnou cenu.Lesopark,náměstí,knihovna,příroda,doprava,školy,střední školy,školky,obchody,knihovny,atd.
Opravdu za mě DOPORUČUJI.
V případě otázek napište.;)
doplněno 10.01.21 10:56: Dando-Ano, já dojíždím každý den do školy do Prahy(teďka ne),ale moje maminka tam jezdí do práce autobusem a je to vždy OK.
Autobus jezdí každou půlhodinu (většinou i třikrát za hodinu).Ale jaká je nejlepší část Pb to moc neporadím,ale zkusím zjistit;)
Hezký den a kdyby ještě něco tak klidně napište ;)
dando*
hodnocení

zirafka - děkuji. Osobně se také přikláním k Pb, i když je na dojezd dál než Kladno. Dojíždíte denně do Prahy? Je to OK? Která část je za vás nejlepší pro bydlení?

zirafka
Dando-Ano já dojíždím každý den do školy(teď ne),ale jezdí tam i moje maminka za prací a vždy je vše Ok.
Autobus jezdí každou půlhodinu(většinou i třikrát za hodinu).
Ale,jaká část Pb je nejlepší tak to moc neporadím,ale zkusím zjistit ;)
Hezký den,klidně ještě se na něco zeptejte,ráda poradím;)
dando*
hodnocení

Děkuji, zatím nad tím jen tak uvažuji, uvidíme. Celkem mě odrazuje ta hodina busem do Prahy na metro a pak doprava po Praze, ale uvidíme.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, což zkusit Milovice? Vlakové spojení s Prahou každou půlhodinu, v průměru nejmladší městské obyvatelstvo v ČR, hezká příroda v okolí, menší (klidnější) město, byty za (snad ještě) slušné ceny. Zdravím!

doplněno 09.01.21 16:24:

dando - nejsem z Milovic, tak se neurazím , ale je to menší městečko. Hodně lidí tam právě bydlí (je tam nová výstavba) a do práce dojíždí do Prahy, protože to je skoro kousek. Ale nutit Vám to nebudu.

dando*
hodnocení

Bene, děkuji za tip.. přijde mi to jako vesnička, já bych raěji město, kde jsou alespoň nějaké možnosti...

hodnocení

0x

Příbram a okolní města u ní mají dobrou pozici, neboť je to blízko do Jižních Čech a na Šumavu. Tu mám rád moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]