Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit dveře lednice

Od: lukasp* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.

Tuhle lednici mam asi deset let a uz docela dlouho jsem cekal na jeji smrt:)

Mam sice objednanou novou LG, ale protoze v dobe koronaviru mam spoustu volna a jsem uplne levej:)

napadla me takova mala challange s pokusem o opravu tech dveri, protoze vic pos*at uz nic nemuzu:)

To plastovy "lozisko" ktere se nasazuje na ten pant mi zustalo.

Napadl me nejakej tmel? Pak odsroubovat, srovnat ten ten pant, nasadit zpet. Asi by to byla otazku casu, kdy dvere vypadnou znovu, protoze v ty plysterenovy vyplni by ten tmel moc dlouho nevydrzel.

Nejakej napad?

Jak opravit dveře lednice
Jak opravit dveře lednice #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Řešil jsem to stejné. Většina lednicí má pravolevé otevírání dveří. Takže jsem jen předělal otevírání na druhou stranu. Na tu chvíli si zvyknete.
lukasp*
hodnocení

Jakože ty dveře pak na mě nebudou vypadávat z pantu v pravo dole, ale z pantu vlevo nahoře?

lukasp*
hodnocení

Asi to neni dobre videt z te prvni fotky. Ta vypln dveri je uplne vybrakovana a to plastove lozisko v tech dverich nedrzi. Dvere pri malym pootevreni vypadavaj a jdou zpet nasadit, i kdyz je pant porad pridelanej.

hodnocení

0x
No jestli ste za životnost lednice oddělal obě strany, tak je to hodně solidní výkon. Jinak standartně se přešroubují ty vodící trny na druhou stranu dveří. Tam jsou záslepky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]