Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z hork.troby fouka studeny vzfuch

Od: ilona* odpovědí: 10 změna:
Fouka me z hork.trouby studeny vzduch

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prepalene teleso. Idu ine rezimy, napr horny / dolny ohrev? Rury mavaju tri telesa : horne, dolne a kruhove okolo ventilatora.

hodnocení

0x

Tak ji zapni. Třeba na 200°C.

opplos
A myslís, že ven bude foukat 200°C? :D

To určitě nikoliv.

id

To určitě ne, ale určitě bude TEPLÝ.

hodnocení

0x

Na mě taky fouká z horké trouby (nová Bosch) studený vzduch. Je to příjemná změna proti minulé (staré plynové) troubě, kdy z ní šlo vedro jako v pekle a já jsem nad ní vařila oběd, zatímco se pekla buchta, a bylo mi na zdechnutí.

Co je špatně?

hodnocení

0x

Jde o vestavnou troubu?

hodnocení

0x

Nepletete si:

- výfuk z trouby

a

- ochranu okolí druhotnou ventilací, zejména čelního panelu/dvířek proti popálení například dětí?

ilona*
hodnocení

Z trouby fouka nad dvirky studeny vzduch,vzdy to foukalo za troubou a ted je to opacne,zapla jsem ohrivani zespodu i z vrchu a proudil mne studeny vzduch

Nejspíš vnitřní ventilátor fouká horký vzduch k pečení až na čelní dvířka, jež se rozehřejí. Chládící vzduch mezistěnový ve dvířkách odvádí teplo ven a zcela vnější panel se uchladí. Nikdo se o dvířka nespálí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]