Nejste přihlášen/a.
Proím o pomoc - chtěl jsem vyměnit gufera na míchačce M - 75 (protéka mi převodový olej) a za boha mi nejde sundat buben míchačky, abych se dostal na spodní gufero. Viz obrazek. Má s tím někdo zkušnost. Díky za případný nápady
Na bubnu je zboka poistná skrutka alebo červík,možno to máte tam utrhnuté. Na hriadeli z prevodovky je ten bubon len nasunutý a proti pootočeniu je tam péro na tej hriadeli a drážka v diere toho bubna. Spojenie je rovnaké v princípe ako keby bol elektromotor a remenica,ktorá je poistená skrutkou proti samovoľnému zosunutiu. Zjednodušenie potrebujete to odistiť a len stiahnúť.
Na tom obrázku je tá skrutka pod poz.17.
mám totožný problém a potřebuji taky sundat buben, míchačka je stejná jako na obrázku v příspěvku, začala se zasekávat a až se zasekla úplně shořel motor, přisoudil jsem to ložiskům a ty chci vyměnit, v díře č.2 jsem měl šroub který mám vyšroubovaný, poradil něco pán na telefonu, moc díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.