Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, stojím před otázkou. Mám nerezový poklop na vodoměrnou šachtu, cca 6kg. Chci si na něj dodat panty na odklápění. Mám je taky z nerezu. Protikus (ocelový čep) je navařen na konstrukci okolo šachty. Mám nerezovou část nýtovat svépomocí nerezovým trhacím nýtem k pokopu a nebo nechat spojit bodovačkou od známého? MIG MAG na svařování nemáme. Co vydrží víc a má lepší pevnost? Šroub se nevejde. Děkuji
No kvalitni privareni bude pevnejsi nez trhaci nyty, ale nyty na tohle urcite stacit budou taky a kvalitne pribodovat nerez nemusi byt na poprve uplne jednoduche.
Panty je nejlepsi privarovat v sestavenem stavu, aby byla zajistena dokonale presna pozice - je otazka, zda jste schopny se s bodovackou k tomu v takovem pripade dostat. To by take spise nahravalo nytum nebo konvencnimu svareni.
Takze za mne, pokud jste si jisty, ze jste schopny to kvalitne sbodovat, pak klidne tak, jinak tam frknete klidne ty nyty.
Kalsicke svareni by bylo nejlepsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.