Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit skvrnu od bahna

Od: ivanela* odpovědí: 5 změna:
Jak vyčistím skrvnu od bahna (hlíny) na úplně novém koberci? Díky za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vodou.Ale asi je spíš problém v tom,co bahno obsahovalo,nebo taky v tom,jestli poškození neni způsobený nestálostí barev koberce.Popsat koberec i způsob znečištění by bylo dobrý.
ivanela*
hodnocení

Skvrna je z ucouraných nohavic. Nechala jsem to uschnout a pak jsem se to snažila opatrně vykartáčovat, ale nešlo to. Bojím se to něčím namočit, abych to nerozmázla ještě víc. Koberec je měsíc starý. Našla jsem ho na netu - myslím, že je to přesně on - koupený i u TRENDu. ( koberce-trend.cz/...)

Jak vyčistit skvrnu od bahna
Klidně to vem na klepadlo a neboj se použít kartáč.Je to cesta jistější než máčení,kvalita tohohle koberce je velmi nízká a je možný,že by mu vadila i ta voda.Nemyslim to nijak zle.
mil®
Není to zas tak moc namočený, peru s tím různý druhy koberců, včetně vlněných.

mil®
hodnocení

0x
Mám doma vysvač, který také umí prát koberce vlhku cestou. To znamená saponát protlačuje a vysává skrz vlas na koberci. Dá se to i půjčit v půjčovně čistících strojů. Teda u nás jo. Tím to určitě vyčistíš.
Hodně zdaru *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]