Vodou.Ale asi je spíš problém v tom,co bahno obsahovalo,nebo taky v tom,jestli poškození neni způsobený nestálostí barev koberce.Popsat koberec i způsob znečištění by bylo dobrý.
ivanela*
Skvrna je z ucouraných nohavic. Nechala jsem to uschnout a pak jsem se to snažila opatrně vykartáčovat, ale nešlo to. Bojím se to něčím namočit, abych to nerozmázla ještě víc. Koberec je měsíc starý. Našla jsem ho na netu - myslím, že je to přesně on - koupený i u TRENDu. ( koberce-trend.cz/...)
Klidně to vem na klepadlo a neboj se použít kartáč.Je to cesta jistější než máčení,kvalita tohohle koberce je velmi nízká a je možný,že by mu vadila i ta voda.Nemyslim to nijak zle.
Mám doma vysvač, který také umí prát koberce vlhku cestou. To znamená saponát protlačuje a vysává skrz vlas na koberci. Dá se to i půjčit v půjčovně čistících strojů. Teda u nás jo. Tím to určitě vyčistíš. Hodně zdaru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.