Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych vybrat nějaké svítidlo do sklepní kóje cca 12-15m2. Občas tam něco kutím s kolem a tak abych na to dobře viděl. Stávající osvětlení nevyhovuje. Předpokládám že to půjde zapojit za to stávající světlo. Něco jsem hledal např. tato LED zářivka by byla vhodná? Délka je 120cm a tak nevím zda to není moc. Případně mají menší 60 cm. Díky
Jo, tohle svítidlo vyhoví. Ale je do něj potřeba přidat ještě dvě led trubice. Možná bude jednodušší koupit rovnou hotové svítidlo např LIBRA, je hned vedle. Menší ale neber.
Díky za odpověď. Díval jsem se na tu LIBRu a tam se případně žárovka nedá vyměnit? Těch 4000K bude OK? Myslel jsem spíš 6000K.
Do sklepa by stacilo kulate zarovkove svitidlo s LED 20W. Svetla bude jako ve dne. Cenove i provozne ok. sandria.cz/... A led svet-svitidel.cz/...
Ak si svetlo zavesite na existujucu lampu, date si tam svoj vypinac vnutri koje a zapnete si to ako doplnok len pri praci, takto vam nebudu susedia nicit castym spinanom vasu lampu. Poznamka : su to spolocne priestory bytoveho domu a nesmiete svojvolne zasahovat do instalacie, robia sa pravidelne revizie a napisu to do zavad, ak to bude fuserina. Tiez moze nejaky sused ziadat, aby ste doplacali aj tu malu a smiesnu spotrebu, lebo je to svetlo len vnutri vasej koje - ludia su rozni a casto chori na hlavu. Pre istotu si to dajte schvalit spravcom.
jestli je to váš sklep a máte k němu svůj vlastní elmětr. tak se dá něco najít ke spokojenonosti.jestli je to sklep v nějakém paneláku tak bacha na to.tam si nemůžete s el.dělat co chcete.a jestli si uděláte náhražku nebo snad odbočku a budete svítit nebo cokoliv dělat na úkor ostatních nájemníků tak brzo narazíte.ta el se rozpočítává mezi ostatní a já bych třeba nechtěl platit vaši el a svícení mimo potřebu nutnou.přijdu - vyskládám a odejdu.ne abych tam svítil a něco dělal.sklep je k dočasnému uložení a ne jako dílnička.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.