Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stále se mi nedaří nastavit přenosný termostat SALUS T 105.
Když si nastavím na celý týden, č.7,tak po potvrzení mi tam skočí č. 1 jako pondělí.
Kolem půlnoci se sám nastaví na 21 °C i když jsem nastavila na 18 °C.
Dala jsem resetovat a nastavila znovu a je to stále dokola.
Co dělám špatně? Může mi to někdo nastavení popsat polopaticky?
Chtěla bych na ekonomický celodenní program č. 2.
Děkuji
Když nastavím č.6,jako dnes sobotu, tak při potvrzení mi skočí zpět jednička, jako by bylo pondělí. Manuál nastavený nemám,chci aby termostat fungoval jako minulý rok bez nastavování.
Ano i když vyresetuji, tak se to vrátí na jedničku , jako pondělí a v noci se to přepne na komfortní a 21 °C
Jak tak znova čtu dotaz - pozvěte si někoho kdo ví co máte nastavovat nebo se pokuste jet přesně podle návodu. Pletete si nejspíš nastavení dnů s nastavením prograů pro konkrétní den.
To je jisté,ale je tam stále jednička,jak už jsem psala. Někdy se dokonce ztratí i displej,po chvíli se zase objeví i když jsou tam nové alkalické baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.