Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení termostatu elektrokotel

Od: hankas® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,
stále se mi nedaří nastavit přenosný termostat SALUS T 105.
Když si nastavím na celý týden, č.7,tak po potvrzení mi tam skočí č. 1 jako pondělí.
Kolem půlnoci se sám nastaví na 21 °C i když jsem nastavila na 18 °C.
Dala jsem resetovat a nastavila znovu a je to stále dokola.
Co dělám špatně? Může mi to někdo nastavení popsat polopaticky?

Chtěla bych na ekonomický celodenní program č. 2.
Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

máte správně nastavené Dny/Hodiny/Minuty?

Nemáte náhodou nastavený manuální režim?

SALUS_T105.pdf (e/...

hodnocení

Když nastavím č.6,jako dnes sobotu, tak při potvrzení mi skočí zpět jednička, jako by bylo pondělí. Manuál nastavený nemám,chci aby termostat fungoval jako minulý rok bez nastavování.

hodnocení

Takto by to mělo být,ale nahoře je jednička a dnes je sobota, tak by měla být 6,ale skáče mi tam stále ta jednička.

Nastavení termostatu elektrokotel

I pokud vše vyresetujete a v nastavení hodin dáte sobotu?

hodnocení

Ano i když vyresetuji, tak se to vrátí na jedničku , jako pondělí a v noci se to přepne na komfortní a 21 °C

prikld1

První den taky může být neděle. Záleží na systému

hodnocení

Ona tam je ta jednička pořád :)

Jak tak znova čtu dotaz - pozvěte si někoho kdo ví co máte nastavovat nebo se pokuste jet přesně podle návodu. Pletete si nejspíš nastavení dnů s nastavením prograů pro konkrétní den.

hodnocení

Myslim , ze nepletu , P2 je program a nahoře je den v týdnu 1 az 7 , tak , jak je to zde na obrazku.

Po jedničce by měla naskočit dvojka ,úterý

hodnocení

To je jisté,ale je tam stále jednička,jak už jsem psala. Někdy se dokonce ztratí i displej,po chvíli se zase objeví i když jsou tam nové alkalické baterie.

nedis

Po této informaci si myslím, že nadešel čas jeho výměny za nový.

hodnocení

Ještě ho nemám ani 2 roky :(

nedis

Displej by se neměl ztrácet pokud jsou baterky funkční,nové nemusí znamenat funkční.Pokud se ztratí displej tak zmizí i to co jste nastavila.

Zkusil bych je vyměnit a poté reklamace - je v záruce.

nedis
hodnocení

0x

Nastavte nejdříve aktuální den a čas a potom teprve program.Viz návod bod č.10

Termostat neví že je sobota,musíte mu to dát vědět.

hodnocení

Tak jsem to zkusila a zatím to drží :)

hodnocení

Tak po půlnoci se to zase vrátilo na jedničku , jako na pondělí a na jinou teplotu :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]