Nejste přihlášen/a.
Objednal jsem si na MINT OCEAN.CZ řezačku kovu. Jde o příslušenství k vrtačce. Takový typ řezačky (ale profesionální provedení za podstatně větší peníz) znám. Tady mne nadchla cena (sleva 62%), ale zarazil mne původ E-Shopu - nějaké Slovinsko. Nemáte někdo s tímto shopem zkušenosti? A jak se tváříte na objednané zboží? Není to šunt? Cena je dobrá, ale v případě, že to pošlu do popelnice, tak zas až ne taková výhra. Považuji se za kutila, ale bez zkušeností se zahraničními shopy a s počítači vůbec. Poradíte?
info o výrobku lze nalézt na: MINT OCEAN SHOP - METALCUT V2
Je to normální prostřihovač na plechy. Nevím, nakolik provozujete klempířinu, protože já tento typ strojku mám po tátovi, podstatně bytelnější snad od Narexu, ale upřímně řečeno už roky jsem jej nepoužil, buď řežu flexou, nebo přímočarkou.
Pokud pro to máte využití - pro ne, koupit se dá i třeba zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.