Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce bytu

Od: sape odpovědí: 1 změna:

dobrý den, ráda bych se poradila, mám složitý byt a chci jej nejak zrekonstruovat, koupelnu, wc, kuchyn, mám již nejakou představu, ale přesto chtela bych se poradit s odborníkem, než si zajistím firmu na práce. můžete mi poradit, na koho se obrátit, abych viděla virtuálně jak to pak bude vypadat, nebo aby mi nekdo poradil se zmenou bytu?návrháři na byt. změny, kteří dokáží ukázat zmenu v pc, na papíře apod.? nemá někdo tušení na kolik může takový návrh přijit?jsem z okolí Zlína

děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To je práce pro projektanta (ev.nekolik projektantů různých řemesel) případně pro bytového architekta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]