Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ještě 1x autorka-poznáte?

Od: martinna* odpovědí: 7 změna:

Protože jsme vyřešili jméno autora 1 obrázku prosím už naposledy. Já to čtu jako K. Matějčková,nebo se pletu? Děkuji

Ještě 1x autorka-poznáte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Mohl by to být podpis Kamily Matějčkové-Myškové.

martinna*
hodnocení

Ano,to bude ono...děkuji moc

inspa*

Ano, to bude ona. Jak jsem dohledal: "To bude s největší pravděpodobností malířka Kamila Matějčková-Myšková, nar. 1911 a používala i jméno Wiesnerová."

estarozitnosti.cz/...

inspa*
hodnocení

2x

Marie Šťastná - Matějíčková by to být nemohla? Ale ta byla ročník 1920, takže byste měla nějaké ranné dílko patnáctileté malířky :) Jinak tam už jsou trochu zajímavější ceny než u toho Němce :) Ale záleží co a ze kdy a v jakém stavu, v tom už se nevyznám.

europeanarts.cz/...

==========

edit: uf, tak to nebude ona, je rozená Šťastná, později provdaná Matějíčková. Ale to asi ne v 15 letech.

martinna*
hodnocení

Asi umíme pátrat stejně. Já vypátrala to samé a také tak uvažovala. Já jen jak s nima mám "zacházet". Jestli třeba někdy nezbohatnu. Ale z těchto 2 obrázků ne -jen ruce pomohou.Přesto děkuji

maka
hodnocení

0x

Také to může být H. nebo N. Matějčková.

rudolfnovy
hodnocení

0x

Dobrý den. Autorka je Kamila Matějčková-Myšková.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]