Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poloha bytového jističe

Od: delina® odpovědí: 14 změna:

V nově rekonstruovaném bytě mám panel jističů v bytě. Na chodbě jsou elektroměry a hlavní jističe k bytům. Ostatní byty mají jističe zvednuté nahoru, můj byt /2 jističe/ dolů. Elektrika normálně běží. Jaký je důvod?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Fotku ! Ak je to montovane podla zvyku (zapina sa packou nahor), potom su aj napisy orientovane spravne, nie dole hlavou.

hodnocení

1x
Co třeba proto, že se použivaly před vzpomínanou rekonstrukcí a teď už jsou nefunkční? Máte je nyní obrazně řečeno v bytě v těch nových.

petrwoods
01.01.21 15:34
hodnocení

0x
Zázrak!

tomas13
hodnocení

0x
Porucha pákového mechanizmu. Nebo otočený jistic :D

hodnocení

0x

2 jističe dolů - kolik máte celkem jističů? jen ty 2?

hodnocení

v bytě k jednotlivým místnostem a zásuvkám asi 12, u elektroměru jsou hlavní 2. Byt je nájemní, proto o tom nic nevím, zjistila jsem to až dnes, když jsem si začala vše detailně prohlížet.

A dole jsou ty 2 hlavní u lelktroměru? A jsou to opravdu jističe - co třeba přepěťová ochrana ,stykač pro noční proud ...?

hodnocení

jsou stejné jako k ostatním bytům- vzhledově

hodnocení

0x

Prosím, dejte foto.

hodnocení

nemám kabel do pc

Nahrajte to z telefonu na google drive, odtial to sem vlozite.

Tak poslat emailem z telefonu.

Chlapci vaše snaha je chvályhodná .Ale třeba já používám mobil jen k volání, občas SMS ( když blbne signál) a k otvírání piva... mail bych s ním neposlal a fotky už vůbec

zam

Jsou možná rezervní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]