Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napínané podhledy

Od: jiricek® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s napínanými podhledy v paneláku?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste poptat hodinový manžel Jano, Praha 9-Prosek, píše, že to dělal. Dle mého mínění je minimum místa nad okny a poak nelze kotvit konzole se záclonami

hodnocení

0x

Osobne nie, videl som to u susedov ako rekonstrukciu. Rychla praca, bezproblemove.

jabraka*
hodnocení

0x

Napínané podhledy,nemohu tvrdit,že by to bylo jednoduché.Ovšem jiné to je,když to udělá firma.Ale ta cena!Já jsem desítky stropů polepoval polystyrenovými dekoračními kazetami.To si ovšem při trošce šikovnosti udělá každý sám,je to velmi levné a minimum nečistot okoloTakto vypadá koutek u počítače.

JABRAKA

Napínané podhledy
re4zon
Kazety jsou ovsem velmi hnusne a moderni to bylo nekdy pred 40 lety.

hodnocení

0x

Panelák - vlastně malá králíkárna pro lidi - pokud není mezonetový byt, asi napínaný podhled nebude to nejlepší řešení. I tak máte v panelácích nízké stropy, málo prostoru pro vzduch, minimálně možnost rekuperace... O takových podhledech v paneláku bych ani neuvažoval.

Jo starší cihlové bytovky s vysokým stropem - to už by se uvažovat dalo..., přesto bych nedával tam, kde je strop nižší než 240cm.

el
Já mám v té králíkárne panelove stropy kolem 265 Až 270 cm, Naopak v cihlaku jsem třeba viděl stropy nižší než v paneláku nabo i vyšší cca 320 cm. Není cihlak jako cihlak.
SDK podhledem se mi výška snížila tak na 255. Ten napínaný teoreticky zabere ještě méně místa.
240 stropy jsem v paneláku asi neviděl, je fakt že níž bych nešel, jestli si pamatuji dobře tak norma říká 240, jestli to už dneska není víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]