Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka s horním plněním teče

Od: branisovicka odpovědí: 7 změna:
Máme starší pračku s horním plněním, začala téct v jednom rohu. Nikde není ani viditelné víčko na čištění filtru. Proč teče a co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vytáhněte el. šňůru ze zásuvky, odšroubujte zadní víko pračky a sledujte odkud voda na dno pračky vytéká. Podle toho co zjistíte zvolíte další postup řešení problému.

hm*
hodnocení

1x

Na tuto otázku bez křišťálové koule nelze odpovědět. Napiš aspoň pokud možno přesný typ pračky. Stará pračka může mít filtr dostupný za předním krytem. Po odkrytování se snad také podaří zjistit, kudy ta voda teče, a pak rozhodnout, jestli se jen vymění tesnění, jestli to vyřeší oprava, nebo jestli je řešením nová pračka.

hodnocení

1x

Teče přes buben nebo někde kolem? Viděl jsem "zabetonovaný" dávkovač prášku, když pračka začla napouštět začla přetékat vrchem

hodnocení

0x

Na takovouhle otázku se prostě nedá odpovědět. To je to samý, jako mám auto a nejede. Proč nejede?

Když napíšu, teče, protože tam je někde díra, tak ti to taky nepomůže, viď?

hodnocení

0x

Mi toohle dělaly dvě pračky. Gumové kolínko před filtrem se třepáním prodřelo a teklo. Nemusí to být takto, jen píšu svou ukušenost.

jabraka*
hodnocení

0x

Takovou pračku jsem likvidoval asi před dvěma lety.Po rozevbrání jsem zjistil prorezavění vany,Vyvařovat to je hloupost,agresivní prostředí to za dva roky stejně zlikviduje.Oprava je drahá a rozhodně se nevyplatí.

JB

sykorka*
hodnocení

0x

málo informací - který roh teče? mně tekla voda z horního rohu při napouštění, pomohlo snížit tlak vody...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]