Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať na vaše rady ohľadom zaizolovania podkladového betónu v starom dome. Dom som dal podrezať pričom izolácia vložená do stien je približne 5 až 10cm nad podkladovým betónom na ktorý ide asfaltový lak(penetrácia) + lepenka. Je ale potrebné izoláciu podkl. betónu prepojiť s izoláciou v stenách čo na rovnej ploche nie je problém kedže napenetrujem aj zvislú stenu a nalepím lepenku. Problém je ale v rohoch kde sú rôzne odskoky kvôli pätke základu ktorá rôzne vytŕča a bol by tam problém s prekrytím lepenkou. Chcel by som sa teda spýtať či môžem na steny a betón klasicky dať lepenku a rohy by som zaizoloval tekutou lepenkou pričom by som ju aspoň 15cm dal aj na klasickú lepenku. Bojím sa ale kombinácie asfaltového penetráku a lepenky v kombinácií s tekutou lepenkou, nebude ten asfalt rozožierať tú tekutú lepenku (napr. Den Braven 2K)?
Za rady vopred ďakujem.
2x
0x
Lze samozřejmě spojit konce obou izolací,ale výhodné by bylo,tu,vyčnívající ze zdi,trochu zasekat a spojit v úrovni podlahy.Zbavit se problémům,kdy hydroizolace prosakuje okolo stěn.Ve zdi bych ji přikryl akrylovým tmelem.a pak teprve zakryl štukem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.