Dobrý den, máme v bytě sušák na prádlo, v místě kde se skládá se plech ohýbá - viz obrázek, je sušák po otevření zcela nakřivo. Neporadil by mi někdo jak ho spravit? Děkuji
Ten prohnutý plech byl původně rovný? mě připadá, že hlavní problém je v tom nýtu, nestačilo by ho vyměnit za šroubek? Pokud ten plech má být rovný, tak sundat a vyrovnat, ale po vyrovnání snese méně než nový. Další možnost vystužit nebo udělat nový.
Pant odstranit a nahradit dovnitr zastrcenou (zalepenou) gumovou hadickou, proti ohybani zafixovat nasunutou plastovou vodovodni trubkou, staci tak 15cm. Funguje tak radu let.
Tipická závada těchhle sušáků už od doby co existují (že by "kurvítko?" ). Opravit se dá v podstatě všechno, (taky jsem se o to kdysi pokoušel), ale oprava je neúměrně náročná v porovnání s cenou nového sušáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.