Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava sušáku na prádlo

Od: leryk odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, máme v bytě sušák na prádlo, v místě kde se skládá se plech ohýbá - viz obrázek, je sušák po otevření zcela nakřivo.
Neporadil by mi někdo jak ho spravit?
Děkuji

Oprava sušáku na prádlo
Oprava sušáku na prádlo #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ty jazýčky plechu musíte srovnat do roviny nejlépe dvojicí kleští. Máte je ohnuté

Kdo by to byl řekl? ;)

makk
hodnocení

0x

Ten prohnutý plech byl původně rovný? mě připadá, že hlavní problém je v tom nýtu, nestačilo by ho vyměnit za šroubek? Pokud ten plech má být rovný, tak sundat a vyrovnat, ale po vyrovnání snese méně než nový. Další možnost vystužit nebo udělat nový.

bery*
hodnocení

0x
Pant odstranit a nahradit dovnitr zastrcenou (zalepenou) gumovou hadickou, proti ohybani zafixovat nasunutou plastovou vodovodni trubkou, staci tak 15cm. Funguje tak radu let.

hodnocení

0x

odkud jste? měl bych ty pantíky mít v "dílnničce" .Ono narovnánímse oslabí a jde to pak rychle to kopru!

leryk
hodnocení

Dobrý den, jsem od Rožnova pod Radhoštěm.

hodnocení

0x

Tipická závada těchhle sušáků už od doby co existují (že by "kurvítko?" ;)). Opravit se dá v podstatě všechno, (taky jsem se o to kdysi pokoušel), ale oprava je neúměrně náročná v porovnání s cenou nového sušáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]