Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nájemní smlouva

Od: nikola* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,dnes jsme dostali výpověď z bytu který máme pronajatý od 2012. Máme tři děti, a jednoho souseda, který má být pod náma. Neustále si stěžuje na děti majiteli. Až nám dnes dal výpověď. Zatím to nemáme na papíře. Může nás opravdu vyhodit, když je hluk jen přes den, nejdéle v 22:00 už děti spí a já uklízím, ale velmi potichu. Můžeme se nějak bránit. Moc děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nikolo, Váš hluk je asi jiný, nežli ho slyší sousedé. Taky za mnou chodí nájemníci, abych vyhodil toho, co tam dělá rámus a neustále ruší sousedy. Neprodloužil jsem mu smlouvu, páč nepotřebuji každých 14 dní řešit konflilty.

zwiki*

Měl by jste se taky sám přesvědčit,jestli mluví sousedi pravdu.To pak může přijít kdokoliv,komu nebude "vonět" nějaký soused a vy tak vyhodíte nevinného.

re4zon
Jestli za nim chodi najemniCI, tak to asi nebude pomluva. Leda tak spiknuti. A zrovna p. Cukrare bych nepoucoval, na rozdil od jinych zde celkem vi co dela.

zwiki®, děkuji za poučení, to víte, že se nerozhoduji podle jednoho souseda. Když si ale stěžují i z vedlejšího domu, tak asi nejde o náhodilou situaci.

Vůbec mne nebaví střídat nájemníky, je lepší, když tam mám někoho mnoho let. Taky mu nezvyšuji nájem, jak jiným.

hodnocení

1x
Všeobecně ste v podnájmu takže pokud vyprší smlouva či porušíte něco co mate ve smlouvě tak vám majitel nemusí smlouvu prodloužit a nemusí se vam ani zpovídat proč stačí když dodrží podmínky smlouvy co se týče výpovědi z nájmu
Skusil bych za nim zajít osobně a promluvit si sním
Pokud je kapku soudný a rozumný moh by pochopit že děti sou děti a prostě bejvaj hlučný a nelze po nich chtít aby byly furt potichu
Pokud však je s vaším sousedem jedna ruka tak to asi bude hodně těžký

svatoslav
hodnocení

1x

Neznáme názor protistrany. Pokud tam pán pod Vámi nemá klid, vůbec se mu nedivím...

hodnocení

1x

Najnovsi pripad : rodina, dve male deti, staznosti na hluk (deti jazdia na odrazadle od 6:00, rodicia po sebe kricia, ked sa hadaju) z podnajmu v byte A. Prestahovali sa v tom istom panelaku do vedlajsieho vchodu do bytu B Okamzite staznosti na presne to iste. V panelaku vsetko pocut. Mlada pani nema snahu deti vychovavat, aby sa krotili. Chodi bosa po byte, co v noci posobi, ako by dupal slon. Susedia jej darovali na vianoce papuce.

To, co vam moze pripadat ako bezny rodinny zivot s detmi, moze inym vyrazne prekazat a podla toho, ako je podpisana najomna zmluva, vam ju mozu vypovedat v nejakej lehote (2 - 3 mesiace) bez dovodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]