Nejste přihlášen/a.
dobrý den žiju v pronajatém bytě 5 let ...v kuchyni slyším praskání jdu se podívat a ze zásuvky jiskry ,když jsem šla do práce tak jsem elektriku radši vypla přišla jsem z práce a zapla elektriku a bylo to ješte horší dokonce kolem zásuvky plameny a nakonec celá vyhořela zavolala jsem revizáka a ten mi odpojil všech 7 zásuvek a závady... nedostatečný izolační odpor na zásuvkovém okruhu (kuchyň)-výměna kabeláže zásuvkových okruhůVprůběhu revize byl odpojen přívod do bytuzdůvodu nebezpečí ztráty na majetku či zdravíNájemce informován o možném nebezpečí,a pani od které mám byt řekla že budu platit spoluúčast má na to nárok přece to není moje vina ...děkuji za odpověd
![]() |
ZPRÁVA O REVIZI ELEKTRICKÉHO ZAŘÍZENÍ.pdf | 197.1 kB |
Z pravneho hladiska nema majitel bytu narok na uhradu nakladov. Poslite mu doporuceny list, ze podla vyjadrenia revizneho technika je instalacia nebezpecna a ziadate okamzite uvedenie do bezpecneho stavu. Ak budu odpojene nejake okruhy, znizuje to komfort uzivania bytu a mozete ziadat zlavu. Najskor skoncite zrusenim najmu, lebo ak je majitel stylu "len inkasujem a opravy ma platit najomnik", tak prec od neho, nech to prenajima nejakym viac opalenym.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.