Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dostal jsem od Ježíška USB ohřívač šálku (taková hřející placka). Asi by to fungovalo, kdyby vypouklé dno porcelánového hrnku nebylo kvalitním tepelným izolantem
Tak jsem si vymyslel vyplnit to vypouklé dno nějakou teplovodivou hmotou aby měl šálek ploché dno a to vedlo lépe teplo. Našel jsem teplovodivou silikonovou zalév/.... Jenže se obávám, že výsledkem bude možná i lepkavá želatina, která asi nebude moc soudržná. Nechce se mi začít experimentovat úplně z čiské vody.
Nemáte někdo nějakou zkušenost?
To si raděj pořídím jiný hrnek. Ty dva materiály nemusí na sobě držet a silikon bude spíš jako izolans. Plecháčky mají rovné dno.
Cínem jsem už jednou zkoušel cosi vylít. Cín k porcelánu nepřilne a v tenké vrstvě nevznikne rovina. To bych pak měl kolébku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.