Nejste přihlášen/a.
Já jsem se potýkal se stejným problémem. Normálně zajdi za majitelem a řekni mu to, ze zákona má povinost to vyřešit. Pokuď se na to vykašle, zajdi na úřad a stěžuj si.
V žádném případě nechoďte za sousedem si stěžovat. Pokud požadujete nápravu, nahlaste vše policii s výslovným upozorněním na anonimitu nahlašovatele. Může se stát, že soused podnikne proti vám odvetu, protože pro něj je pobíhání psů venku normální a neřeší agresivitu psů. Tím pádem můžete podobnou reakci čekat. Už jsem něco podobného zažil a soused mi nechal vizitku na zrcátku auta...
Dnešní doba je podivná a čím větší zmetek, tím méně policie koná a raději vás práskne sama
Mám podobnou zkušenost. Městská policie je k ničemu, tu zajímaní botičky a měření rychlosti, tam je snadný zisk. Mě cizí pes dokonce lezl až na dvůr (přeskočil plot), policii jsem volal několikrát a nikdy nic neudělala. Až když jsem psa u sebe na dvoře chytil, tak si pro něj přijeli a druhý den běhal po vesnici zas (vyřešili domluvou a psa vrátili majiteli, jinak by totiž museli platit za útulek). Paradoxně když jsem jim řekl čí pes to je (konec konců to věděli, protože si ho tam byl vyzvednout), tak jim dotyčný řekl, že žádného psa nemá a odešli. Boj s lidskou blbostí je nekonečný. U nás se naštěstí dotyčný nakonec odstěhoval.
Eh,blbě,to měla být reakce na Makk...
Tak takového všiváka jsem také znal,to je na přesdržku. Právě o takového psa bych stál,už jsem jednoho takového měl. Bral jsem si ho v jeho šesti letech,byl se mnou do šestnácti. Na NO slušný věk...
Především pes za nic nemůže, je to společenský tvor a chce si hrát a mazlit se, problém je vždy s majitelem
je nutné vše zdokumentovat, volně pobíhající psi a hovnínka vyfotit přiložit jako důkaz ke stížnosti na úřad, ochrana osobních údajů je zaručena zákonem, případně volat policii a žádat o odchyt zvířat...odvezou je do útulku a nabídnou někomu kdo se o ně bude starat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.