Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro uživatele sodastream jet

Od: pitrs* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, dnes jsem zakoupil sodastream jet a když našroubuji lahev s vodou, zmáčku tlačítko sycení a vodu nasytím a pak tlačítko uvolním, slyším slabé sičení (dochází k lehkému úniku CO2 z lahve), to samožřejmě ještě předtím, než ji nakloním a začnu vyšroubovávat. Je to normální, nebo je něco špatně (netěsnost)? Napadlo mě, že by to mohlo být schválně, aby tlak unikl v případě, že tam tu láhev nechám našroubovanou, ale nevím...

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Je to uplne normalni, delaji to vsechny typy a je to prave proto, ze lahev se pretlakuje a tlak se uvolni pri vykloneni a vysroubovani lahve. Ze to netesni uplne je 1. proto, aby to neslo pretlakovat moc a lahev vam nebouchla do obliceje nebo nevyrvala zavit 2. Kvuli zivotnosti, neni to tak namahane kdyz to trochu utika.

hodnocení

0x
U starých kovových láhví to byla netěsnost, stačilo více dotáhnout bombičku, která tam zůstala, byla na jednu náplň vody. Po vyšroubovaní syčí? Pak je to špatně...

jirigabor
hodnocení

0x
dobrý den mám problém nedávno jsem si koupil sodastream a nefunguje jak by měl když nasroubuji láhev tak zní začne přetikat voda nevím co dál .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]