Nejste přihlášen/a.
Z ekologického hlediska se nestane nic, jen pokud vás někdo uvidí, může ve vašem okolí považovat ostatní odpad v přírodě za vaše "dílo" rovněž. Jen těžko se budete bránit, že vy nic, já muzkant. Pokud si ještě opíše pozn. značku, tak o to větší problém. Jedině se s nějakým majitelem pozemku domluvit. Někdo třeba potřebuje prohodit kompost, tak se mu čistá zemina bude hodit.
Prostým dotazem na správném místě se dá zbavit i velkého množství čehokoliv. Skoro. Já jsem nechal odvozit do obecní díry uprostřed obce asi 8 Tater a na rozšíření soukromého dvora dalších 38. Platil jsem pouze dopravu. Jestli máš ,,jen,, hlínu, tak ji nabídni někomu ke skompostování. Taky jsem přijal asi 5 náklaďáků se zeminou a všechna prošla komposty. A pak dál. Na cesty asi ne.
Nájdite niekoho, komu by sa hodila na vyrovanie terénu a privezte to k nemu. Na cudzí pozemok to bez dohody nevyklápajte.
Na vesnici se sutí vyrovnávaly vyježděné rýhy od kol na vedlejších cestách. Tak tím vysypte vyježděnou cestu a ještě sklidíte poděkování.
Vždyť píše, že se jedná o hlínu bez suti. Tak to by ho každej hnal klackem, kdyby koleje zasypal samotnou hlínou.
otázka je, proč to nemůže využít sám...a bude to někam vozit...
a já furt čekám, kdy nám řekne, proč to nemůže zpracovat sám..
Předpokládám že kdyby měl využití u sebe tak se tady neptá Ledaže ho nenapadlo to po kouskách sníst a my bychom mu to poradili
Nebo na hotový zahradě udělat kopeček, to je taky dobrý nápad
Proč by si na hotové zahradě neudělal kopeček. Taky jsem udělal kopeček a na něm skalku. Na druhou skalku jsem už pracně sháněl zeminu.
111 není zač -pracuji ve stavebnictví tak odhaduji dle tazetelova sdělení množství,že 3m3 je už tak na vejtřesky,na několik ne dva vozíky za auto.Jinak toto bych opravdu asi splanýroval na zahrádce,tedy pokud nějaká je.U nás na sídlišti koleje a ,propadlé místa u kanálů v trávě a ...Ledaže by tazatel měl oči jak z Kašparovy krávy a opravdu by bylo tak na třítunový vlek -V3S...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.