Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mražené maso na klobásy?

Od: standa11* odpovědí: 4 změna:

Zdravém, dá se použít mražené maso na výrobu klobásek? Mám tu něco v mrazáku a potřebuji to nějak zpracovat a napadly mě klobásy.

Je tam nějaký zádrhel nebo jiný postup při výrobě?

Děkuji za rady.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x
avatar clayman

Klobásy snesou všechno. Dají se udělat z čehokoli stejně jako paštika. Paštiku bych osobně doporučil. Je to rychlejší a méně pracné. Mražené maso jen pustí vodu. Do paštiky i do klobás se stejně přidává (tedy správně led), takže to není problém.

U paštiky není na škodu nejprve maso uvařit/upéct a pak namlet. Je to jemnější než obráceně. Ale děláme obojí dle nálady. Nebojte se přidat i zeleninu a nějaké tlustější.

 

hodnocení

2x

Ano, dá se použít.

 

standa11*
hodnocení

Díky aspon trochu vyprázdním mrazák, mám tu nějaký kousek divočáka tak to tam přimíchám, uvidíme co z toho vyleze *smich*

Taky jsem měl větší kus krkovice z divočáka dlouho v mražáku až to vypadalo že dojde na to, že ho strčím do klobás ale pak jsem potkal recept na výbornou omáčku a strčil ho do pomalého hrnce. Tak dobrou divočinu jsem ještě neměl.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]