Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Přerušení uzení

Od: radek23 odpovědí: 5 změna:
Ahoj, dnes udim bůček a kotletku. Po cca 8 hodinách uzení budu muset odejít. Je problém přerušení procesu? Když budu za další cca 4 hodiny pokračovat? Mám málo zkušeností, s územím jsem téměř začátečník. Díky

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

standa11*
hodnocení

2x

Problém bude v opětovném zatopení a rozehřátí udírny, může se vytvořit kondenzát a maso je potom hodně tmavé a má nahořklou kůrku.

Asi bych to vyndal než se udírna zase nahřeje, nicméně nikdy jsem to přerušit nepotřeboval tak jen teoretizuji *znalost*

radek23
22.12.20 14:06
hodnocení

Děkuji

 

hodnocení

1x

Nebál bych se , maďarská čabajka se udí při nižších teplotách 4 dny . Pokud přiložíte kvalitní švestkový špalek, 4 hodiny vydrží. Pomalu rozehřívat a pak nechat na nějaké stabilní byť nižší teplotě

 

hodnocení

0x

Vôbec by som to neprerušoval. Ak máte drevenú udiareň, akurát by som dobre ohrnul triesky od stien, aby náhodou nebafla.

 

hodnocení

0x

problém to není a jestli je zděná tak už vůbec ne

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]